ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Finger Food Party

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Δεν είναι όμορφα όταν μαζεύεστε με φίλους και οικογένεια στο σπίτι, για να γιορτάσετε οποιαδήποτε περίσταση ή απλά ... για να βρεθείτε;

Αν δεν το κάνετε πολύ συχνά γιατί σας "παιδεύει" το τι θα ετοιμάσετε για φαγητό, αγκαλιάστε την ιδέα του finger food party!

Με λίγες, απλές και εύκολες συνταγές, που δεν θα σας κουράσουν και που προετοιμάζονται από νωρίς για να σας λύσουν τα χέρια, μπορείτε να περιμένετε με μεγάλη χαρά τους καλεσμένους, που θα φύγουν 100% ικανοποιημένοι.

Επιλέξτε να στρώσετε μπουφέ λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη, με αλμυρά κεράσματα που θα κάνουν υπέροχη παρέα με τα ποτά σας και περάστε όμορφα όλοι μαζί.

Με τη βοήθεια αυτού του μαθήματος από το σεφ Γιάννη Λουκάκο, θα φτιάχνετε με άνεση εδέσματα για όλα τα γούστα. Ετοιμαστείτε για γεύσεις που θα σας συνεπάρουν, χωρίς κόπο και με καθημερινά, οικονομικά υλικά!

Σας περιμένουμε λοιπόν να μάθετε κοντά μας:

  • Πώς να φτιάχνετε τέλεια τις πολυαγαπημένες κροκέτες με τυριά
  • Πώς να κάνετε πεντανόστιμους κεφτέδες με κοτόπουλο, συνοδευόμενους από υπέροχα ντιπ και σάλτσες.
  • Πώς να ετοιμάζετε wraps τορτίγιας, με θεσπέσιες γεμίσεις, όπως μια ιδιαίτερη κοτοσαλάτα.
  • Πώς γίνεται το tartar σολομού και πώς σερβίρετε στον μπουφέ σας με τραγανό wonton.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Κροκέτες με τυριά & σάλτσα πορτοκάλι-κύμινο

Dumplings με γέμιση από κιμά και σάλτσα με σόγια και τσίλι

Κεφτέδες κοτόπουλου & σάλτσα με μαγιονέζα, τσίλι και σκόρδο

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER