Η ΟΜAΔΑ

Body: 

ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚAΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Πραγματοποίησε σπουδές στον τουριστικό κλάδο και άρχισε να δουλεύει ως σερβιτόρος σε διάφορα εστιατόρια. Για ένα μικρό διάστημα εργάστηκε στο Boschetto, ενώ μετά συνέχισε στο Caprice, τόσο στην Αθήνα, όσο και στο ομώνυμο μπαρ της Μυκόνου το καλοκαίρι. Εκεί εξέλιξε τις γνώσεις του, δουλεύοντας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον με μεγάλο όγκο δουλειάς. Το 2005 ανέλαβε ως διευθυντής το άνοιγμα και τη λειτουργία του Caprice στη Λεμεσό. Εργάστηκε σε διάφορα εστιατόρια, μέχρι τη δημιουργία του εστιατορίου Ψωμί & Αλάτι. Ως υπεύθυνος του σέρβις, καθοδηγεί καθημερινά την ομάδα του, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

ΓΙAΝΝΗΣ ΛΟΥΚAΚΟΣ

Διαβάστε το βιογραφικό του Γιάννη Λουκάκου εδώ.

 

 

ΣΥΝΕΡΓAΤΕΣ

ΑΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Γνωρίστηκε με τον Γιάννη Λουκάκο το 2004, όταν προσελήφθη στην κουζίνα του Semiramis. Χάρη στις ικανότητες και στο ταλέντο του, σύντομα κέρδισε τη θέση του sous chef, ώσπου το 2008 έφυγε εκτός Αθηνών, για να ακολουθήσει τα όνειρά του. Έχοντας αναλάβει διάφορες υψηλές θέσεις σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, επέστρεψε τελικά στην Αθήνα και ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Ψωμί & Αλάτι το 2010.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ

Υπήρξε μαθητής του Γιάννη Λουκάκου στη σχολή μαγειρικής. Η πρώτη του δουλειά ήταν επίσης στο Semiramis, το 2004, όπου πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε δεύτερο sous chef. To 2008 αποχώρησε από το ξενοδοχείο, για να ανοίξει δικό του εστιατόριο στο Δηρό, κοντά στον τόπο καταγωγής του. Έπειτα από δύο χρονιές επιτυχημένης λειτουργίας επέστρεψε στην Αθήνα, όπου και συνεργάστηκε ξανά με τον Γιάννη Λουκάκο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ

Ο Βαγγέλης εργάζεται στο Ψωμί & Αλάτι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εστιατορίου. Γνωρίστηκε με τον Γιάννη Λουκάκο στο Semiramis, όπου εργαζόταν ως μπάρμαν. Για δύο χρονιές, λειτούργησε δικό του εστιατόριο σε ξενοδοχείο στην Ίο. Στο Ψωμί & Αλάτι εργάζεται ως υπεύθυνος του σέρβις.

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης