Φρέσκιες Ταλιατέλες με Πέστο και Κοτόπουλο Σοτέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το πιάτο

Βράζουμε τις φρέσκιες ταλιατέλες σε καλά αλατισμένο νερό, στο βαθμό της αρεσκείας μας.

Σουρώνουμε κρατώντας 100 γρ. από το νερό.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και σοτάρουμε το κοτόπουλο και απο τις δυο πλευρές να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το νερό από τα ζυμαρικά.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το πέστο και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη.

Τέλος, βάζουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε τα υλικά πολύ καλά. Αλατίζουμε και σερβίρουμε. 

Average: 3.6 (7 ψήφοι)
ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • Για το πιάτο
    • 500 γρ. φρέσκιες ταλιατέλες 
    • 500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο, σε μικρά κομμάτια
    • 50 γρ. ελαιόλαδο
    • 200 γρ. πέστο
    • 120 γρ. φασολάκια, βρασμένα
    • 100 γρ. κρασί λευκό
    • 100 γρ. νερό από το βράσιμο του ζυμαρικού
    • 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Γάλα όπου έχει αφαιρεθεί ένα μέρος των λιπαρών... Διαβάστε περισσότερα
Παραδοσιακό κρητικό πιάτο. Αποτελείται από ένα... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης