Παρμεζάνα τραγανή

Παρμεζάνα τραγανή

30 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.3 (15 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για την παρμεζάνα τραγανή

  • 50 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την παρμεζάνα τραγανή

Στρώνουμε ένα ταψί με φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα. Τοποθετούμε την παρμεζάνα σε μια σήτα και τη ρίχνουμε βροχηδόν πάνω στο ταψί σε ομοιόμορφη στρώση. Προσοχή, η στρώση θα πρέπει να είναι λεπτή. Ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο ξανθό χρώμα και έντονο άρωμα. Μόλις κρυώσει θα γίνει τραγανή. Στη συνέχεια σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

Για την παρμεζάνα τραγανή

  • 50 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη

Για την παρμεζάνα τραγανή

Στρώνουμε ένα ταψί με φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα. Τοποθετούμε την παρμεζάνα σε μια σήτα και τη ρίχνουμε βροχηδόν πάνω στο ταψί σε ομοιόμορφη στρώση. Προσοχή, η στρώση θα πρέπει να είναι λεπτή. Ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο ξανθό χρώμα και έντονο άρωμα. Μόλις κρυώσει θα γίνει τραγανή. Στη συνέχεια σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner