ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη salsa

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Ιδανικά αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο να μαριναριστεί για 30-40 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Μάγκο Σάλσα

Average: 4 (1 ψήφος)
ΓΙΑ 250 ΓΡ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη salsa
    • 100 γρ. μάγκο, ψιλοκομμένο
    • 150 γρ. ανανάς, ψιλοκομμένος
    • 1 γρ. κάρι, σκόνη
    • 10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
    • 2 γρ. τσίλι, ψιλοκομμένο
    • 8 γρ. ξύδι λευκό
    • 10 γρ. ζάχαρη
    • αλάτι
    • κόλιανδρος φρέσκος, προαιρετικά

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Γλύκισμα αγγλικής προέλευσης που παρασκευάζεται... Διαβάστε περισσότερα
Βολβός με κόκκινο εξωτερικό φλοιό και λευκή σάρκα... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης