ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη salsa

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Ιδανικά αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο να μαριναριστεί για 30-40 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Μάγκο Σάλσα

Average: 4.5 (2 ψήφοι)
ΓΙΑ 250 ΓΡ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη salsa
    • 100 γρ. μάγκο, ψιλοκομμένο
    • 150 γρ. ανανάς, ψιλοκομμένος
    • 1 γρ. κάρι, σκόνη
    • 10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
    • 2 γρ. τσίλι, ψιλοκομμένο
    • 8 γρ. ξύδι λευκό
    • 10 γρ. ζάχαρη
    • αλάτι
    • κόλιανδρος φρέσκος, προαιρετικά

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Τρόπος κοπής λαχανικών, και κυρίως της πατάτας,... Διαβάστε περισσότερα
Κοκκώδες αλεύρι που παρασκευάζεται από κίτρινο ή... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης