ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την κέτσαπ πιπεριάς

Σ' ένα κατσαρολάκι τοποθετούμε το ξύδι και την ζάχαρη και φέρνουμε σε βρασμό. Αποσύρουμε από την φωτιά το σιρόπι.

Σ' ένα ταψί απλώνουμε τις πιπεριές και περιχύνουμε με το σιρόπι. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο πολύ καλά και ψήνουμε στους 180 C για περίπου 40 λεπτά φροντίζοντας ν’ αναποδογυρίσουμε τις πιπεριές στο μέσο του μαγειρέματος. Προσθέτουμε λίγο νερό σε περίπτωση που έχουν εξατμιστεί αρκετά τα υγρά.

Βάζουμε τις πιπεριές σ ένα μπλέντερ και χτυπάμε πολύ καλά. Διορθώνουμε αν χρειάζεται προσθέτοντας από το σιρόπι που έμεινε στο ταψί και το αλάτι.

Κέτσαπ Πιπεριάς

Average: 5 (1 ψήφος)
ΓΙΑ 200 ΓΡ

ΥΛΙΚΑ

  • Για την κέτσαπ πιπεριάς
    • 65 γρ. ζάχαρη
    • 100 γρ. ξύδι λευκό
    • 450 γρ. πιπεριές κόκκινες, καθαρισμένες
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Προέλευση Ιταλική, λευκή ποικιλία, με αμπελώνες... Διαβάστε περισσότερα
Σκληρό τυρί  από τη Σαρδηνία και τη Ρώμη, από... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης