ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ρεμουλάντ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σ’ ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο.

Σάλτσα Ρεμουλάντ

Average: 5 (2 ψήφοι)
ΓΙΑ 400 ΓΡ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη ρεμουλάντ
    • 280 γρ. μαγιονέζα
    • 25 γρ. κάππαρη, ψιλοκομμένη
    • 25 γρ. αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
    • 15 γρ. μουστάρδα ντιζόν
    • 10 γρ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
    • 20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
    • 10 γρ. κρεμμύδι εσαλότ, ψιλοκομμένο
    • σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
    • εστραγκόν, ψιλοκομμένο
    • αλάτι
    • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Οι σπόροι που περιέχονται στον λοβό του μπιζελιού... Διαβάστε περισσότερα
Μαγειρικός όρος που σημαίνει «στο λεπτό»,... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης