ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ρεμουλάντ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σ’ ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο.

Σάλτσα Ρεμουλάντ

Average: 5 (2 ψήφοι)
ΓΙΑ 400 ΓΡ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη ρεμουλάντ
    • 280 γρ. μαγιονέζα
    • 25 γρ. κάππαρη, ψιλοκομμένη
    • 25 γρ. αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
    • 15 γρ. μουστάρδα ντιζόν
    • 10 γρ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
    • 20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
    • 10 γρ. κρεμμύδι εσαλότ, ψιλοκομμένο
    • σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
    • εστραγκόν, ψιλοκομμένο
    • αλάτι
    • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Η σάλτσα βινεγκρέτ χρησιμοποιείται: Ως σάλτσα... Διαβάστε περισσότερα
Τα περισσότερα λευκά κρασιά παράγονται από άσπρα... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης