ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και φέρνουμε σε βρασμό.

Σιγοβράζουμε για ½ ώρα περίπου και τέλος πήζουμε τη σάλτσα με το κορνφλάουρ.

Σουρώνουμε από ψιλή σήτα και κρυώνουμε γρήγορα

Σάλτσα σόγια-bbq

Average: 4 (4 ψήφοι)
ΓΙΑ 500 ΓΡ

ΥΛΙΚΑ

    • 500 γρ. μαρινάδα σόγιας
    • 75 γρ. κέτσαπ
    • 50 γρ. hoisin sauce
    • 50 γρ. plum sauce
    • 50 γρ. bbq sauce
    • 1 ταμπλέτα καφέ εσπρέσο
    • 10 γρ. ξύσμα πορτοκάλι
    • λίγο κορνφλάουρ διαλυμένο σε νερό

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Περιέχει και ένα μικρό τμήμα της πλάτης. Έχει... Διαβάστε περισσότερα
Μαγειρικό σκεύος. Πρόκειται για ψηλή και βαθιά... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης