ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και φέρνουμε σε βρασμό.

Σιγοβράζουμε για ½ ώρα περίπου και τέλος πήζουμε τη σάλτσα με το κορνφλάουρ.

Σουρώνουμε από ψιλή σήτα και κρυώνουμε γρήγορα

Σάλτσα σόγια-bbq

Average: 4 (4 ψήφοι)
ΓΙΑ 500 ΓΡ

ΥΛΙΚΑ

    • 500 γρ. μαρινάδα σόγιας
    • 75 γρ. κέτσαπ
    • 50 γρ. hoisin sauce
    • 50 γρ. plum sauce
    • 50 γρ. bbq sauce
    • 1 ταμπλέτα καφέ εσπρέσο
    • 10 γρ. ξύσμα πορτοκάλι
    • λίγο κορνφλάουρ διαλυμένο σε νερό

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Γλύκισμα που αποτελείται από δύο κομμάτια... Διαβάστε περισσότερα
Παραδοσιακή σπιτική σάλτσα των ευρωπαϊκών χωρών,... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης