ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη βινεγκρέτ με σόγια, λάϊμ και τζίντζερ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ηλιέλαιο στον κάδο του μπλέντερ. Ξεκινάμε το μπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο. Αν δούμε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ, αραιώνουμε με νερό.

Βινεγκρέτ με σόγια, λάϊμ και τζίντζερ

Average: 3.5 (13 ψήφοι)
ΓΙΑ 250 ΓΡ.
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη βινεγκρέτ με σόγια, λάϊμ και τζίντζερ
    • 10 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
    • 40 γρ. σάλτσα σόγια
    • 10 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
    • 15 γρ. χυμό λεμόνι
    • 10 γρ. χυμό λάιμ
    • 200 γρ. ηλιέλαιο

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Cooking Guide

Το πιο διαδεδομένο οικόσιτο ζώο για το κρέας και... Διαβάστε περισσότερα
Ιταλικό γλυκό που φτιάχνεται από κρόκους αυγών,... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης