ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την asian slaw

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα λαχανικά, το αγγούρι τουρσί, το τζίντζερ και το κόλιανδρο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαγιονέζα και τη σόγια και αναμειγνύουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον μισή ώρα.

Σαλάτα Asian Slaw

Average: 4.5 (4 ψήφοι)
ΓΙΑ 500 ΓΡ.

ΥΛΙΚΑ

  • Για την asian slaw
    • 200 γρ. λάχανο άσπρο, σε λεπτές φέτες
    • 6  γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
    • 20 γρ. πιπεριά κόκκινη, ζουλιέν
    • 35 γρ. σέλερυ καθαρισμένο, σε  λεπτές φέτες
    • 10 γρ. κρεμμύδια φρέσκα, σε πλάγιες φέτες
    • 10 γρ. καρότο, ζουλιέν
    • 156 γρ. αγγούρι τουρσί
    • 10 γρ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
    • 80 γρ. μαγιονέζα
    • 20 γρ. σόγια

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Cooking Guide

Αλκοολούχο ποτό της Καραϊβικής που προκύπτει από... Διαβάστε περισσότερα
Από τα σπουδαιότερα ερυθρά παραπροϊόντα. Έχει... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης