Φιλέτο λαβράκι σοτέ με πρασόρυζο και βελουτέ ψαριού

Φιλέτο λαβράκι σοτέ με πρασόρυζο και βελουτέ ψαριού

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ  λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.6 (7 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το λαβράκι

  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. λαβράκι φιλέτο χωρίς πέτσα, κομμένο σε 2 κομμάτια
  • αλάτι

Για το πιάτο

  • λαβράκι σοτέ
  • πρασόρυζο
  • σάλτσα βελουτέ ψαριού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το λαβράκι

Τοποθετούμε ένα τηγάνι (κατά προτίμηση αντικολλητικό) σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Αλατίζουμε και σοτάρουμε το ψάρι στο τηγάνι ώστε να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.

Τοποθετούμε τα φιλέτα σ' ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 C, μέχρι το ψάρι να ψηθεί εσωτερικά αλλά να παραμείνει ζουμερό.

Για το πιάτο

Σερβίρουμε το φιλέτο ψαριού σοτέ με πρασόρυζο και σάλτσα βελουτέ ψαριού.

Για το λαβράκι

  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. λαβράκι φιλέτο χωρίς πέτσα, κομμένο σε 2 κομμάτια
  • αλάτι

Για το πιάτο

  • λαβράκι σοτέ
  • πρασόρυζο
  • σάλτσα βελουτέ ψαριού

Για το λαβράκι

Τοποθετούμε ένα τηγάνι (κατά προτίμηση αντικολλητικό) σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Αλατίζουμε και σοτάρουμε το ψάρι στο τηγάνι ώστε να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.

Τοποθετούμε τα φιλέτα σ' ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 C, μέχρι το ψάρι να ψηθεί εσωτερικά αλλά να παραμείνει ζουμερό.

Για το πιάτο

Σερβίρουμε το φιλέτο ψαριού σοτέ με πρασόρυζο και σάλτσα βελουτέ ψαριού.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER