ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το κις λορεν

Ψήνουμε τη βάση της τάρτας, σύμφωνα με τις οδηγίες της σχετικής υποσυνταγής "Ζύμη για αλμυρή τάρτα". 

Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε την κρέμα μαζί με τα αυγά.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Ανακατεύουμε το μπέικον με την κρέμα.

Μοιράζουμε το μείγμα στις τάρτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C μέχρι να σφίξει η κρέμα, για 10 λεπτά περίπου.

Κις λορέν

Average: 4.2 (86 ψήφοι)
ΓΙΑ 1 ΤΑΡΤΙΕΡΑ 27 EK. Η ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΑΡΤΙΕΡΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΚ.
1 ώρα 15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για το κις λορεν
    • 400 γρ. ζύμη για αλμυρή τάρτα
    • 40 γρ. βούτυρο
    • 400 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
    • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
    • 4 αυγά
    • αλάτι

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Cooking Guide

Ένα πιάτο από μοσχαρίσιο φιλέτο το οποίο ψήνεται... Διαβάστε περισσότερα
Ελαφρύ, αφράτο και αέρινο γλυκό ή και αλμυρό... Διαβάστε περισσότερα

Δειτε περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2012 - 2016 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης