ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την αυγοσαλάτα

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.

Χρησιμοποιούμε αμέσως ή διατηρούμε στο ψυγείο.

Aυγοσαλάτα με κάππαρη και αγγουράκι τουρσί

Average: 4 (16 ψήφοι)
ΓΙΑ 700 ΓΡ
30 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για την αυγοσαλάτα
    • 6 αυγά βρασμένα, κρύα και ψιλοκομμένα
    • 90 γρ. κάππαρη, ψιλοκομμένη
    • 80 γρ. αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
    • 20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
    • 200 γρ. μαγιονέζα
    • 40 γρ. ελαιόλαδο
    • μαϊντανός, ψιλοκομμένος
    • αλάτι

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης