ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την αυγοσαλάτα

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.

Χρησιμοποιούμε αμέσως ή διατηρούμε στο ψυγείο.

Aυγοσαλάτα με κάππαρη και αγγουράκι τουρσί

Average: 4 (16 ψήφοι)
ΓΙΑ 700 ΓΡ
30 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για την αυγοσαλάτα
    • 6 αυγά βρασμένα, κρύα και ψιλοκομμένα
    • 90 γρ. κάππαρη, ψιλοκομμένη
    • 80 γρ. αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
    • 20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
    • 200 γρ. μαγιονέζα
    • 40 γρ. ελαιόλαδο
    • μαϊντανός, ψιλοκομμένος
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Κρασί στο οποίο έχει προστεθεί για παράδειγμα... Διαβάστε περισσότερα
Ιταλικός όρος που σημαίνει «στο δόντι» και... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης