ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα της σελινόριζας

Σ'ένα μπολ ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ξύδι.

Αλατίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το εστραγκόν.

Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά περίπου, προσθέτουμε το εστραγκόν και σερβίρουμε. 

Σαλάτα σελινόριζας

Average: 5 (11 ψήφοι)
ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη σαλάτα της σελινόριζας
    • 100 γρ. σελινόριζα, σε ψιλό ζουλιέν
    • 30 γρ. καρότο, σε ψιλό ζουλιέν
    • 90 γρ. μήλο πράσινο, σε ζουλιέν
    • 20 γρ. μέλι
    • 15 γρ. μουστάρδα με κόκκους
    • 10 γρ. ξίδι μηλίτη
    • 40 γρ. μαγιονέζα
    • 40 γρ. γιαούρτι
    • εστραγκόν, ψιλοκομμένο
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης