ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα της σελινόριζας

Σ'ένα μπολ ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ξύδι.

Αλατίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το εστραγκόν.

Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά περίπου, προσθέτουμε το εστραγκόν και σερβίρουμε. 

Σαλάτα σελινόριζας

Average: 5 (11 ψήφοι)
ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη σαλάτα της σελινόριζας
    • 100 γρ. σελινόριζα, σε ψιλό ζουλιέν
    • 30 γρ. καρότο, σε ψιλό ζουλιέν
    • 90 γρ. μήλο πράσινο, σε ζουλιέν
    • 20 γρ. μέλι
    • 15 γρ. μουστάρδα με κόκκους
    • 10 γρ. ξίδι μηλίτη
    • 40 γρ. μαγιονέζα
    • 40 γρ. γιαούρτι
    • εστραγκόν, ψιλοκομμένο
    • αλάτι

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Cooking Guide

Ποικιλία μικρών κρεμμυδιών που είναι ιδιαίτερα... Διαβάστε περισσότερα
Μικρό σφαιρικό φρούτο με μαύρο χρώμα, ανήκει στην... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης