Milkshake με μπανάνα και φιστικοβούτυρο

Milkshake με μπανάνα και φιστικοβούτυρο

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ  λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.7 (3 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το milkshake

680 γρ. παγωτό βανίλια
280 γρ. μπανάνες, κομμένες σε κομμάτια
140 γρ. φιστικοβούτυρο
80 γρ. γάλα
2 γρ. αλάτι
Σαντιγί, για το σερβίρισμα
Καραμελωμένα κορν φλέικς,  για το σερβίρισμα

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

125 γρ. κορν φλέικς
30 γρ. γάλα, σκόνη
309 γρ. ζάχαρη
2 γρ. αλάτι
65 γρ. βούτυρο λιωμένο
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το milkshake

Στο κάδο του μπλέντερ ομογενοποιούμε τη μπανάνα μαζί με το φιστικοβούτυρο και το γάλα. Προσθέτουμε το παγωτό και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε σε ποτήρια με τη σαντιγί και το μίγμα των καραμελωμένων νιφάδων καλαμποκιού.

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και το βούτυρο. Στρώνουμε το μίγμα σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους  160  μέχρι να καραμελώσουν.

Για το milkshake

680 γρ. παγωτό βανίλια
280 γρ. μπανάνες, κομμένες σε κομμάτια
140 γρ. φιστικοβούτυρο
80 γρ. γάλα
2 γρ. αλάτι
Σαντιγί, για το σερβίρισμα
Καραμελωμένα κορν φλέικς,  για το σερβίρισμα

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

125 γρ. κορν φλέικς
30 γρ. γάλα, σκόνη
309 γρ. ζάχαρη
2 γρ. αλάτι
65 γρ. βούτυρο λιωμένο
αλάτι

Για το milkshake

Στο κάδο του μπλέντερ ομογενοποιούμε τη μπανάνα μαζί με το φιστικοβούτυρο και το γάλα. Προσθέτουμε το παγωτό και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε σε ποτήρια με τη σαντιγί και το μίγμα των καραμελωμένων νιφάδων καλαμποκιού.

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και το βούτυρο. Στρώνουμε το μίγμα σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους  160  μέχρι να καραμελώσουν.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER