Σοκολατάκια με φιστικοβούτυρο Σοκολατάκια με φιστικοβούτυρο

Σοκολατάκια με φιστικοβούτυρο

ΓΙΑ 20 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ
FiveStar: 
Average: 4.7 (27 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τα σοκολατάκια

  • 125 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 60 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
  • 35 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 80 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 5 γρ. αλάτι
  • 300 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

VIDEO DIRECTIONS

Για τα σοκολατάκια

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη σοκολάτα, και ομογενοποιούμε. Στρώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα. Σκεπάζουμε με άλλη μία λαδόκολλα και με τη βοήθεια ενός πλάστη, ισιώνουμε το μείγμα ώστε να γίνει λεπτό και ομοιόμορφο παντού. Βάζουμε σε ταψί και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και μοιράζουμε τη μισή ποσότητα σε φόρμες για muffins. Βάζουμε τις φόρμες στο ψυγείο να κρυώσουν. Βγάζουμε το μείγμα του φιστικοβούτυρου από την κατάψυξη και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Βγάζουμε τις φόρμες από το ψυγείο και βάζουμε πάνω από ένα κομμάτι από το μείγμα του φιστικοβούτυρου. Ρίχνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα μέχρι να καλυφθεί το μείγμα του φιστικοβούτυρου και επαναφέρουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο για να κρυώσουν. Όταν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί βγάζουμε τα σοκολατάκια από τη φόρμα και σερβίρουμε.

Για τα σοκολατάκια

  • 125 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 60 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
  • 35 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 80 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 5 γρ. αλάτι
  • 300 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη

VIDEO DIRECTIONS

Για τα σοκολατάκια

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη σοκολάτα, και ομογενοποιούμε. Στρώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα. Σκεπάζουμε με άλλη μία λαδόκολλα και με τη βοήθεια ενός πλάστη, ισιώνουμε το μείγμα ώστε να γίνει λεπτό και ομοιόμορφο παντού. Βάζουμε σε ταψί και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και μοιράζουμε τη μισή ποσότητα σε φόρμες για muffins. Βάζουμε τις φόρμες στο ψυγείο να κρυώσουν. Βγάζουμε το μείγμα του φιστικοβούτυρου από την κατάψυξη και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Βγάζουμε τις φόρμες από το ψυγείο και βάζουμε πάνω από ένα κομμάτι από το μείγμα του φιστικοβούτυρου. Ρίχνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα μέχρι να καλυφθεί το μείγμα του φιστικοβούτυρου και επαναφέρουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο για να κρυώσουν. Όταν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί βγάζουμε τα σοκολατάκια από τη φόρμα και σερβίρουμε.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner