Πόσες φορές πρέπει να γυρνάμε ένα τρόφιμο, όταν το ψήνουμε στη σχάρα;

Πόσες φορές πρέπει να γυρνάμε ένα τρόφιμο, όταν το ψήνουμε στη σχάρα;

Συχνά ακούω να λένε ότι όταν ψήνουμε στη σχάρα, γυρνάμε το τρόφιμο μόνο μία φορά από κάθε πλευρά. Σαφώς και μπορεί κάποιος να ακολουθήσει αυτήν την τακτική, αλλά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για ένα επιτυχημένο ψήσιμο στη σχάρα. Για πιο καλό αποτέλεσμα, επιλέγουμε να γυρνάμε το τρόφιμο πολλές φορές, ώστε να μην του δίνουμε το χρόνο ν’ αφυδατωθεί από το παρατεταμένο ψήσιμο σε μία πλευρά, γιατί έτσι δεν ψήνεται σωστά και εσωτερικά. Γυρνάμε λοιπόν συνέχεια, αλλάζοντας την πλευρά που «βλέπει» η φωτιά, για να ψήνεται σταδιακά και ομοιόμορφα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. 

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER