Υποβλήθηκε από anna στις 29 Ιανουαρίου, 2015.
Gr

Την Κυριακή 28/12/2014 η εφημερίδα Real News κυκλοφόρησε με μια σύντομη συνέντευξη του σεφ και την αναλυτική παρουσίαση της δημοφιλούς συνταγής Κριθαράκι "γιουβέτσι" με μοσχαρίσια ουρά που σερβίρεται στο Ψωμί & Αλάτι.
Το μενού του εστιατορίου καθώς και ο ανακαινισμένος χώρος του παρουσιάστηκαν επίσης στο άρθρο που υπογράφει η δημοσιογράφος Χρύσα Κακιώρη.

Για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα, επιλέξτε το αρχείο δεξιά.
 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner