Υποβλήθηκε από roubina στις 05 Απριλίου, 2013.

Το medNutrition.gr είναι το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, τόσο σε χρόνο λειτουργίας όσο και σε επισκεψιμότητα, με περισσότερους από 80.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Είναι ένα έγκυρο και αξιόπιστο ηλεκτρονικό μέσο πληροφόρησης, που παρέχει τεκμηριωμένη ενημέρωση γύρω από θέματα διατροφής και υγείας, τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του χώρου.

Η επιστημονική του ομάδα περιλαμβάνει 90 επιστήμονες, διαιτολόγους- διατροφολόγους, τεχνολόγους τροφίμων, ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθηγητές φυσικής αγωγής, ψυχολόγους κ.ά.

Στις δραστηριότητές του περιλαμβάνονται αρθρογράφηση, εκδοτική δραστηριότητα με 12 τίτλους των εκδόσεων medNutrition wellness, εκπαιδευτικές ομιλίες και διαδραστικά σεμινάρια σε κοινό και ειδικούς.

Από τον Απρίλιο του 2013, συνεργάζεται με το σεφ Γιάννη Λουκάκο, δημοσιεύοντας συνταγές του στην ενότητα "Μαγειρική",  τις οποίες μάλιστα συνοδεύει με διατροφική ανάλυση, και προμηθεύοντας με διατροφικά tips το yiannislucacos.gr, για την ενότητα Cooking Guide

 

Undefined
Κεντρική Εικόνα: 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner