ΓΡΕΝΑΔΙΝΗ

Γλυκό σιρόπι χωρίς οινόπνευμα, που φτιάχνεται από ζάχαρη και χυμό ροδιού. Συχνά χρησιμοποιείται για να δώσει κόκκινο χρώμα σε κοκτέιλ και γλυκά, όπως επίσης και σα γλυκαντικό σε επιδόρπια.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης