ΛΕΒΑΝΤΑ

Αυτοφυές φυτό στη Μεσόγειο, του οποίου ο ανθός και τα φύλλα είναι ιδιαίτερα αρωματικά. Στη μαγειρική χρησιμοποιούνται με την αρωματική τους ιδιότητα. Χρησιμοποιήστε τα ευωδιαστά άνθη της σε μικρές ποσότητες σε τούρτες, μπισκότα, ζελέ & παγωτά, καθώς και για να αρωματίσετε ψητό κρέας. Αρωματίστε το ξύδι με το κοτσάνι και της κορυφές από τα άνθη της.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης