ΛΕΒΑΝΤΑ

Αυτοφυές φυτό στη Μεσόγειο, του οποίου ο ανθός και τα φύλλα είναι ιδιαίτερα αρωματικά. Στη μαγειρική χρησιμοποιούνται με την αρωματική τους ιδιότητα. Χρησιμοποιήστε τα ευωδιαστά άνθη της σε μικρές ποσότητες σε τούρτες, μπισκότα, ζελέ & παγωτά, καθώς και για να αρωματίσετε ψητό κρέας. Αρωματίστε το ξύδι με το κοτσάνι και της κορυφές από τα άνθη της.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης