ΤΟΝΟΣ

Λιπαρό ψάρι, με ροζ-κόκκινο, τραχύ κρέας και πλούσια γεύση. Συναντάται σε ζεστά νερά και πωλείται συνήθως σε φιλέτα. Έχει μεγάλη ζήτηση στις αγορές της Ιαπωνίας, καθώς χρησιμοποιείται πολύ για σούσι. Οι 2 από τις πιο γνωστές ποικιλίες του είναι με μπλε πτερύγιο ή με κίτρινο. O κιτρινοπτερύγιος χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κονσερβοποίηση.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης