ΤΟΝΟΣ

Λιπαρό ψάρι, με ροζ-κόκκινο, τραχύ κρέας και πλούσια γεύση. Συναντάται σε ζεστά νερά και πωλείται συνήθως σε φιλέτα. Έχει μεγάλη ζήτηση στις αγορές της Ιαπωνίας, καθώς χρησιμοποιείται πολύ για σούσι. Οι 2 από τις πιο γνωστές ποικιλίες του είναι με μπλε πτερύγιο ή με κίτρινο. O κιτρινοπτερύγιος χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κονσερβοποίηση.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης