ΤΟΝΟΣ

ΤΟΝΟΣ

Λιπαρό ψάρι, με ροζ-κόκκινο, τραχύ κρέας και πλούσια γεύση. Συναντάται σε ζεστά νερά και πωλείται συνήθως σε φιλέτα. Έχει μεγάλη ζήτηση στις αγορές της Ιαπωνίας, καθώς χρησιμοποιείται πολύ για σούσι. Οι 2 από τις πιο γνωστές ποικιλίες του είναι με μπλε πτερύγιο ή με κίτρινο. O κιτρινοπτερύγιος χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κονσερβοποίηση.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER