ΣΑΡΔΕΛΑ

ΣΑΡΔΕΛΑ

Συγγενεύει με τη ρέγγα, αλλά είναι μικρότερη σε μέγεθος. Στη Μεσόγειο παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή διατροφή και παρασκευάζεται με διάφορους τρόπους. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από διαιτητικής πλευράς, γιατί είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα της σειράς Ω3. Είναι ένα ιδιαίτερα γευστικό ψάρι, που μαγειρεύεται εξαιρετικά στη σχάρα, καθώς γίνεται τραγανό το δέρμα και ζουμερό το κρέας. Οι σαρδέλες γίνονται και παστές.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner