ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

Τα φασολάκια έχουν πολλές ποικιλίες και υπάρχουν πολλά χρώματα, από απαλό πράσινο ή κίτρινο μέχρι σκούρο πράσινο. Μαγειρεύονται και τρώγονται μέσα στο περικάρπιό τους.

Αποφύγετε τα πλαδαρά φασολάκια με άσχημη όψη. Τα περισσότερα είναι χωρίς ίνες και χρειάζονται μόνο κόψιμο στις άκρες. Έχουν πολλές μαγειρικές προσεγγίσεις: λαδερά, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά κατσαρόλας κ.ά. Έχουν βιταμίνες Α και C.

Σε χάρτινη σακούλα παραμένουν σε καλή κατάσταση για 3-4 ημέρες.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER