ΤΖΙΝΤΖΕΡ (πιπερόριζα)

ΤΖΙΝΤΖΕΡ (πιπερόριζα)

Σήμα κατατεθέν της ασιατικής κουζίνας. Το τζίντζερ κατάγεται από την Ινδία και την Κίνα και στη συνέχεια η καλλιέργειά του διαδόθηκε στην ανατολική Αφρική και στην Καραϊβική.

Η ρίζα ψιλοκόβεται ή τρίβεται, και μαζί με κρεμμύδια και σκόρδο γίνεται η βάση πιάτων που παρασκευάζονται στο γουόκ ή πιάτων με κάρι. Χρησιμοποιείται σε ψωμί, πουτίγκες, μπισκότα και φρουτοσαλάτες. Αναζητήστε σφιχτές και λαμπερές πιπερόριζες, όχι ροζιασμένες. Στο ψυγείο διατηρείται μέχρι 3 εβδομάδες. 

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER