ΣΕΣΚΟΥΛΟ

Πολυετές αυτοφυές φυτό με μεγάλα γυαλιστερά και ινώδη φύλλα.

Αν είναι τρυφερό τρώγεται ωμό, ως σαλάτα. Διαφορετικά, μαγειρεύεται με τον ίδιο τρόπο που μαγειρεύεται και το σπανάκι.

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2016 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης