ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ

Κονδυλώδης ρίζα με καφέ ροζώδη φλούδα, λευκό εσωτερικό και ήπια γεύση σέλινου.

Το φυτό καλλιεργείται κυρίως για τη ρίζα του, η οποία τρώγεται ωμή σε σαλάτα και μαγειρεμένη σε σούπες και ογκρατέν, ενώ κάνει και εξαιρετικό πουρέ. 

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο
Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης