ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ

Κονδυλώδης ρίζα με καφέ ροζώδη φλούδα, λευκό εσωτερικό και ήπια γεύση σέλινου.

Το φυτό καλλιεργείται κυρίως για τη ρίζα του, η οποία τρώγεται ωμή σε σαλάτα και μαγειρεμένη σε σούπες και ογκρατέν, ενώ κάνει και εξαιρετικό πουρέ. 

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης