ΣΕΛΙΝΟ

ΣΕΛΙΝΟ

Αποτελεί την ελληνική ποικιλία του σέλερι, η οποία έχει περισσότερα φύλλα και πολύ λιγότερα και μικρά κλωνάρια. Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται περισσότερο με τον τρόπο που θα χρησιμοποιούσαμε ένα βότανο, όπως τον μαϊντανό για παράδειγμα. Απαραίτητο στην παραδοσιακή ελληνική φασολάδα και στην ψαρόσουπα.

Παραμένει φρέσκο σε πλαστική σακούλα τροφίμων για 7 ημέρες.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER