ΣΕΛΙΝΟ

Αποτελεί την ελληνική ποικιλία του σέλερι, η οποία έχει περισσότερα φύλλα και πολύ λιγότερα και μικρά κλωνάρια. Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται περισσότερο με τον τρόπο που θα χρησιμοποιούσαμε ένα βότανο, όπως τον μαϊντανό για παράδειγμα. Απαραίτητο στην παραδοσιακή ελληνική φασολάδα και στην ψαρόσουπα.

Παραμένει φρέσκο σε πλαστική σακούλα τροφίμων για 7 ημέρες.

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης