ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ

Ποικιλία του πικροράδικου από την Ιταλία.

Το χρώμα του ποικίλλει από ρουμπινί κόκκινο έως άσπρο. Έχει πιπεράτη και πικρή νόστιμη γεύση. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μείγματα σαλατικών.

Σε πλαστική σακούλα και στεγνό, διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες. 

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης