ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ

Ποικιλία του πικροράδικου από την Ιταλία.

Το χρώμα του ποικίλλει από ρουμπινί κόκκινο έως άσπρο. Έχει πιπεράτη και πικρή νόστιμη γεύση. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μείγματα σαλατικών.

Σε πλαστική σακούλα και στεγνό, διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες. 

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο
Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης