ΠΑΠΑΓΙΑ

ΠΑΠΑΓΙΑ

Τροπικό φρούτο, το οποίο μοιάζει με μικρό πεπόνι και η γεύση του είναι μεταξύ ροδάκινου και πεπονιού. Έχει πράσινη φλούδα που όσο ωριμάζει κιτρινίζει. Η σάρκα της παπάγιας είναι κίτρινη-πορτοκαλί, μαλακή, αρωματική και ζουμερή. Τρώγεται ωμή σαν φρούτο, αλλά χρησιμοποιείται επίσης στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

Κρατήστε τη σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ωριμάσει. Μετά διατηρείται στο ψυγείο έως 5 ημέρες.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner