ΜΑΡΟΥΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΑΡΟΥΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Είναι μακρύφυλλο μαρούλι. Αποτελεί τον κλασικό τύπο μαρουλιού στη Μεσόγειο και καλλιεργείται ευρέως στην Ελλάδα. Έχει μεγάλα πράσινα φύλλα και βαθιά ρίζα, και τρώγεται ωμό σε σαλάτες ή μαγειρεμένο – αποτελεί βασικό συστατικό του φρικασέ και της μαγειρίτσας.

Τυλιγμένο σε χαρτί κουζίνας, χωρίς ίχνος υγρασίας, μέσα σε πλαστική σακούλα καλά κλεισμένη, διατηρείται στο ψυγείο από 3 έως 5 ημέρες.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner