ΚΟΥΜΚΟΥΑΤ

ΚΟΥΜΚΟΥΑΤ

Εσπεριδοειδές με γλυκόξινη γεύση που καλλιεργείται κυρίως στην Κέρκυρα.

Η καταγωγή του είναι από την Κίνα και σημαίνει «χρυσό πορτοκάλι». Ουσιαστικά είναι ένα μικρό πορτοκάλι, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά μαγειρεμένο για να αντισταθμίσει την έντονη γεύση δύσπεπτων κρεάτων και κυνηγιού. Μπορεί να γίνει μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού ή λικέρ. Όταν είναι ώριμο, τρώγεται και σαν επιτραπέζιο φρούτο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner