ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Αρωματικό φυτό, τα φύλλα του οποίου χρησιμοποιούνται στη μαγειρική φρέσκα ή αποξηραμένα. Ταιριάζει με τα περισσότερα κρέατα, ιδιαίτερα με πιάτα μοσχαριού, αρνιού, πουλερικών και κυνηγιού. Σε μικρές ποσότητες χρησιμοποιείται σε πίτσα, φοκάτσια, ζυμαρικά και ριζότο.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER