ΒΕΡΙΚΟΚΑ

ΒΕΡΙΚΟΚΑ

Ο πορτοκαλοκίτρινος στρογγυλός καρπός της βερικοκιάς με καταγωγή από την Αρμενία. Η ελληνική ποικιλία Διαμαντοπούλου έχει τα πιο νόστιμα και αρωματικά βερίκοκα. Τρώγεται και αποξηραμένο, γίνεται μαρμελάδα ή κομπόστα. Είναι το μόνο πυρηνόκαρπο που τα κουκούτσια του χρησιμοποιούνται και γίνονται λικέρ. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, αν πρέπει να ωριμάσει, και στη συνέχεια για 4-5 μέρες στο ψυγείο.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER