ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

Μικρός καρπός που μοιάζει με μούρο και διακρίνεται από το ζωηρό κόκκινο χρώμα, τη γλυκόξινη γεύση του και το ιδιαίτερο άρωμά του. Καλλιεργείται στην Αμερική και την κεντρική Ευρώπη. Το βατόμουρο χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική. Είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να το χειριζόμαστε με προσοχή γιατί τραυματίζεται εύκολα. Διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER