ΑΧΛΑΔΙ

ΑΧΛΑΔΙ

Ο καρπός της αχλαδιάς. Οι κυριότερες ποικιλίες που παράγονται στην Ελλάδα είναι: οι κοντούλες, τα βουτυράτα και τα κρυστάλλια. Τα αχλάδια πρέπει να είναι συνεκτικά, όχι όμως και άγουρα. Είναι ευαίσθητο φρούτο, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ωριμάσει και στη συνέχεια για λίγες μέρες στο ψυγείο.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER