ΑΡΑΚΑΣ

ΑΡΑΚΑΣ

Οι σπόροι που περιέχονται στον λοβό του μπιζελιού. Τα μπιζέλια στην ξηρή τους μορφή είναι γνωστά από τους αρχαίους χρόνους. Το όνομά τους αναφέρεται στη Βίβλο και συναντάται στους πολιτισμούς των αρχαίων Αιγυπτίων, Ελλήνων και Ρωμαίων. Ο ξεφλουδισμένος αρακάς διατίθεται νωπός, κατεψυγμένος και σε κονσέρβα. Στην κουζίνα έχει πολλές χρήσεις, ως λαδερό, ως σαλάτα βρασμένος, ή ως γαρνιτούρα σε κρεατικά. Ο φρέσκος αρακάς διατηρείται στο ψυγείο για 5-8 ημέρες.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER