ΤΑΛΑΓΑΝΙ

Χειροποίητο  μεσσηνιακό τυρί που μοιάζει πολύ με το χαλούμι. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από πρόβειο γάλα. Είναι καλύτερο όταν τρώγεται ζεστό, μαγειρεμένο στη σχάρα ή στο τηγάνι, καθώς η υφή του όταν λιώνει είναι εξαιρετική.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης