ΤΑΛΑΓΑΝΙ

Χειροποίητο  μεσσηνιακό τυρί που μοιάζει πολύ με το χαλούμι. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από πρόβειο γάλα. Είναι καλύτερο όταν τρώγεται ζεστό, μαγειρεμένο στη σχάρα ή στο τηγάνι, καθώς η υφή του όταν λιώνει είναι εξαιρετική.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης