ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ

ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ

Παραδοσιακό  ελληνικό τυρί από τυρόγαλα, το οποίο παρασκευάζεται από γάλα πρόβειο, κατσικίσιο, αγελαδινό ή μείγμα τους, στις περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου αλλά και των νησιωτικών συμπλεγμάτων. Για τον εμπλουτισμό της μυζήθρας σε λιπαρά προστίθεται συνήθως πρόβειο γάλα σε ποσοστό 10% ή ανθόγαλα. Διατίθεται ξηρή ή νωπή. Η πρώτη χρησιμοποιείται συνήθως τριμμένη στα ζυμαρικά.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER