ΓΡΑΒΙΕΡΑ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ

Παραδοσιακό σκληρό ελληνικό τυρί με ελαφρώς υπόγλυκη γεύση. Ωριμάζει για 3 τουλάχιστον μήνες πριν δοθεί στην κατανάλωση. Οι πιο γνωστές ελληνικές γραβιέρες είναι της Κρήτης, των Αγράφων και της Νάξου, που παράγονται από αιγοπρόβειο γάλα.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER