ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ

Πρόκειται για ένα φασόλι μικρό, οβάλ, ανοιχτού μπεζ χρώματος  που έχει χαρακτηριστικό του το οβάλ μαύρο «μάτι» στη μια του πλευρά, με μια ανοιχτόχρωμη κουκίδα στο κέντρο.

Τα μαυρομάτικα φασόλια έχουν μια ιδιαίτερα "γήινη" γεύση. Προτείνονται συχνότερα σε σαλάτες αλλά συναντώνται και μαγειρεμένα, κυρίως σε πιάτα με κρέας . 

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης