ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ

Πρόκειται για ένα φασόλι μικρό, οβάλ, ανοιχτού μπεζ χρώματος  που έχει χαρακτηριστικό του το οβάλ μαύρο «μάτι» στη μια του πλευρά, με μια ανοιχτόχρωμη κουκίδα στο κέντρο.

Τα μαυρομάτικα φασόλια έχουν μια ιδιαίτερα "γήινη" γεύση. Προτείνονται συχνότερα σε σαλάτες αλλά συναντώνται και μαγειρεμένα, κυρίως σε πιάτα με κρέας . 

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης