ΣΥΚΑ ΞΕΡΑ

Σύκα τα οποία έχουν αποξηρανθεί. Σερβίρεται σε πρωινό ή με τυρί και γλυκό κρασί σε δείπνο. Μουλιάζει σε κρασί για να σερβιριστεί ως επιδόρπιο.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης