ΚΑΣΙΟΥΣ

ΚΑΣΙΟΥΣ

Ξηρός καρπός σε σχήμα μισοφέγγαρου με καταγωγή από τη Βραζιλία, με πλούσια, βουτυρένια γεύση και μαλακιά υφή. Χρησιμοποιείται στην κινεζική και ασιατική κουζίνα σε πιάτα με ρύζι, κοτόπουλο, μοσχάρι, αλλά και ως συνοδευτικό ποτών.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER