ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Ο καρπός της αμυγδαλιάς, αφού αφαιρεθεί το σκληρό περικάρπιο. Τα αμύγδαλα έχουν πλούσια γεύση και είναι πολύ θρεπτικά. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και περιέχουν 86% ακόρεστα λιπαρά (65% μονοακόρεστα και 21% πολυακόρεστα). Αποτελούν βασικό συστατικό των κουραμπιέδων και των αμυγδαλωτών. Από το αιθέριο έλαιο του πικραμύγδαλου γίνεται το ποτό αμαρέτο. Η πάστα αμυγδάλου και η πούδρα αμυγδάλου χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER