ΠΑΠΡΙΚΑ

ΠΑΠΡΙΚΑ

Φτιάχνεται από την αποξηραμένη και αλεσμένη κόκκινη πιπεριά, γλυκιά ή καυτερή. Στις περισσότερες χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης η λέξη είναι συνώνυμη με την πιπεριά. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δημοφιλής και η καπνιστή πάπρικα, μπαχαρικό που προέρχεται από πιπεριές που έχουν περάσει από διαδικασία καπνίσματος πριν κονιορτοποιηθούν. Το ουγγαρέζικο γκουλάς δεν θα υπήρχε χωρίς την πάπρικα. Χρησιμοποιείται σε σούπες, σάλτσες, σαλάτες, λουκάνικα, σαλάμια, σε παρασκευές κρεάτων, πουλερικών, ψαριών και κέτσαπ.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER