ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ

Αρωματική ρίζα που καλλιεργείται στην Κίνα και την Ινδία. Η επεξεργασία της δίνει μια πορτοκαλοκίτρινη σκόνη που χρησιμοποιείται στη μαγειρική. Προστίθεται στο κάρι, δίνοντας έτσι στο μείγμα το χαρακτηριστικό του άρωμα. Χρησιμοποιείται επίσης σαν χρωστικό για βούτυρα, τυριά και μουστάρδες. Μικρή ποσότητα στο ρύζι δίνει χρυσαφί χρώμα.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER