ΔΑΦΝΗ

ΔΑΦΝΗ

Δάφνη ή βάγια. Τα φύλλα της χαρίζουν στο φαγητό έντονο άρωμα και γεύση. Παίζουν σημαντικό ρόλο στη σύσταση του μπουκέ γκαρνί (bouquet garni) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν φρέσκα ή αποξηραμένα. Ταιριάζει στις φακές, σε ζωμούς, σε στιφάδο, μαρινάδες και τουρσιά.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER