ΒΟΥΤΥΡΟ

ΒΟΥΤΥΡΟ

Προϊόν που παρασκευάζεται με το χτύπημα της κρέμας γάλακτος μέχρι να διαχωριστεί το λίπος του βουτύρου. Το βούτυρο χαρακτηρίζεται από το είδος του ζώου ως βούτυρο αγελαδινό, πρόβειο, κατσικίσιο ή βουβάλου. Εάν στη συσκευασία δεν δηλώνεται το είδος του ζώου, νοείται ότι πρόκειται για βούτυρο αγελάδος. Συνήθως προστίθεται αλάτι για καλύτερη συντήρηση. Χρησιμοποιείται για επάλειψη σε ψωμί και φρυγανιά, καθώς και στη μαγειρική, στην αρτοποιία και στη ζαχαροπλαστική. Πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά και με πολλές θερμίδες. 

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER