ΣΚΕΠΗ ή ΜΠΟΛΙΑ

ΣΚΕΠΗ ή ΜΠΟΛΙΑ

Δαντελωτή μεμβράνη από το προκοίλι του μοσχαριού ή του προβάτου. Η χοιρινή σκέπη χρησιμοποιείται συνήθως ως περιτύλιγμα για να κρατήσει ζουμερά τα φαγητά και να δημιουργήσει μια τραγανή κρούστα. Οι σεφταλιές και ο τζιγεροσαρμάς γίνονται με σκέπη.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner