ΠΑΤΣΑΣ

Η επένδυση του πρώτου και δεύτερου στομαχιού, συνήθως από βοδινό ή μοσχάρι. Επίσης φαγητό σε μορφή σούπας με ζελατινώδη σύσταση. Παρασκευάζεται από το στομάχι, την κοιλιά, τα πόδια και το κεφάλι του ζώου με την προσθήκη λαχανικών.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης