ΠΑΤΣΑΣ

Η επένδυση του πρώτου και δεύτερου στομαχιού, συνήθως από βοδινό ή μοσχάρι. Επίσης φαγητό σε μορφή σούπας με ζελατινώδη σύσταση. Παρασκευάζεται από το στομάχι, την κοιλιά, τα πόδια και το κεφάλι του ζώου με την προσθήκη λαχανικών.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης